Error message

User warning: The following module is missing from the file system: imagcache_actions. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/haleks/public_html/includes/bootstrap.inc).

Bari dhe Restoranti

Në restorantin tonë do tju ofrohet një menu e larmishme si tradicionale shqiptare ashtu edhe atë te guzhinave me famë botërore. Motoja e personelit  tonë është dëshira e klientit, detyrimi ynë. Në restorantin tonë do të shijoni gatimet e freskëta nga mjeshtrat e kulinarisë, si dhe pijet e të gjitha llojeve. Në ambjentet e restorantit tonë, një natë apo ditë e kaluar me familjen apo shoqërinë do tju ngelet gjatë në kujtesën tuaj.

Rezervoni Online

Na ndiqni në Facebook