Error message

User warning: The following module is missing from the file system: imagcache_actions. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/haleks/public_html/includes/bootstrap.inc).

Rreth Hotelit

Hotel “Aleksiona” është I vendosur vetëm 1200m larg detit,  në lindje të qytetit të Durrësit, në Kodër  Arapaj, ku me pozicionin e tij dominues ta jep si në pëllëmbë të dorës qytetin antik të Durrësit dhe kaltërsinë e pa anë të Adriatikut. Hoteli ofron mikpritjen tradicionale shqiptare në shërbimet e hotelerisë, barit apo restorantit.

Atje ku natyra e ka dhënë me bujari gjelbërimin në ambjentet e hotel Aleksiona do relaksoheni nga aroma e gjelbërimit dhe e luleve në cdo anë. Në hyrje të hotelit, afrohet një pishinë e hapur si për të rritur e fëmije me të gjithë aksesorët e nevojshëm. Në ambjentet përreth saj ofrohen shërbime bari.

Traditë e hotelit tonë janë tashmë organizimi I eventeve dhe ceremonive (si dasma, ditëlindje etj.) familjare e shoqërore në ambjentin e jashtëm, qoftë edhe natën. Hoteli Aleksiona ofron shërbime transporti falas, në qendër të qytetit, në plazh dhe port për të gjithë klientet e tij.Ofrohet pa limit dhe free!

 

Rezervoni Online

Na ndiqni në Facebook